U bent hier

Doorgroeien in Maldegem

Het Ondernemerscentrum Meetjesland is gelegen in het industriepark van Maldegem, vlakbij de E34 Antwerpen-Knokke en is vlot bereikbaar vanaf de E40 Brussel-Oostende. Het is een typevoorbeeld van een multifunctioneel bedrijfsverzamelgebouw, in volle eigendom van de POM Oost-Vlaanderen

De ruimtes worden verhuurd  aan starters en jonge bedrijven in expansie met tijdelijke ruimtebehoeften. Alle activiteiten zijn mogelijk, op voorwaarde dat ze niet milieubelastend zijn. Ook handel drijven is uitgesloten.

Het Ondernemerscentrum heeft een capaciteit van zeven modules, verspreid over twee gebouwen.

De achterste nieuwbouw bestaat uit 4 modules van 450 m² met aparte ingang. De bedrijfsruimtes zijn een combinatie van kantoor en atelier, waarbij alle sanitaire en nutsvoorzieningen aanwezig zijn. Er zijn ook parkeerplaatsen, overdekte fietsenstallingen en laad- en loszones.

Het gebouw  is duurzaam opgericht. Daarbij werd gebruikgemaakt van de BREEAM-methodiek. Op deze manier wordt de energiebehoefte van de gebruikers drastisch verminderd. Het concept resulteert in een zo groot mogelijk comfort, zowel binnen als buiten. De binnenruimte kan bovendien flexibel worden ingevuld.

Klik hier om het aanbod, de troeven en de indeling van de nieuwbouw te bekijken.